Belépés
Mandulás pulykamellcsíkok
... elkészített pácban kb. 1/2 órát állni hagyjuk. Wokban olajat melegítünk és folyamatos keverés mellett a húst készre sütjük.

Amikor kész, a wokból kiszedjük a húst, majd a visszamaradt olajban megpirítjuk a felkarikázott újhagymát, zellert és a mandulát. Hozzáadjuk a húsos szószt, összemelegítjük, majd apróra vágott bazsalikommal meghintve tálaljuk. Köretnek jázmin rizs ...
2018-09-09 16:24:09
A 6 legjobb szaftos csirkecomb recept serpenyőben készítve
... paradicsom, 2 zöld-paprika (vagy 10 dkg konzervlecsó), 80 dkg burgonya, só, 1 kanál pirospaprika.

A combokat megsózzuk, lisztbe mártjuk, és az olajban átsütjük, majd, kivesszük. A visszamaradt zsiradékban apróra vágott vöröshagymát pirítunk, hozzáadjuk a tört fokhagymát, megszórjuk pirospaprikával, és annyi vízzel engedjük fel, hogy a visszatett csirkecombokat ellepje. ...
2018-04-20 11:27:15
Fokhagymás tarja sült burgonyával és hordós savanyúsággal
... borssal.

A leszeletelt kiklopfolt tarjaszeleteket fűszeres páccal bekenjük, és egy éjszakát állni hagyjuk. Felhevített serpenyőben kevés olajban megsütjük.

A hús visszamaradt zsiradékában a héjában megfőzött, cikkekre vágott burgonyát megpirítjuk. Ízesítjük sóval, borssal, fokhagymával, vágott petrezselyemmel.

Tálalásnál a felhalmozott burgonyára t...
2018-03-16 05:21:33
Aszalt gyümölcsökkel töltött csirkemelltekercs
... fûszeres hússzeletekre szórjuk. Szorosan felgöngyöljük, hústûvel összetûzzük, majd a közepesen forró olívaolajon, minden oldalukat pirosra sütjük.

A megsült hús visszamaradt szaftjához hozzáöntjük a tejszínt. Sóval, borssal ízesítjük. Amikor felforr, lehúzzuk a tûzről.

A kroketthez a nagyobb darabokra vágott burgonyát sózott vízben p...
2018-01-13 15:14:15
Pirított csirke Marengó módra (Poulet sauté a la Marengo)
... gombát, paradicsomszósz. Lassan pirítjuk. Közben ízesítjük sóval, fokhagymával, fűszerezzük törött borssal, meghintjük finomra vágott petrezselyemzölddel. Fehérbort, a csirke sütéséből visszamaradt zsírt, kimagozott olajbogyót adunk hozzá, és összeforraljuk. Az egészet a csirkére öntjük, és lassan pároljuk egy keveset. A zsemlét felkockázzuk, vajban megpirítjuk. A zsemlekrutonokka...
2018-01-09 07:06:06
Pihenésként itt olvasgattam
... mindkét oldalukat sózzuk, borsozzuk.

Egy serpenyőben felhevítjük az étolajat, és a húsok mindkét oldalát megpirítjuk benne. Kb. két-két perc oldalanként.

A visszamaradt olajon megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, és a bacont.

Két perc pirítás után hozzáadjuk a kaliforniai paprikát, és a gombát.

Újabb két perc pirítás után h...
2017-12-20 13:11:29
Sárgabarackos karaj
... só,bors,oregánó

A sót, a borsot, és az oregánót összekeverjük. Ezzel a keverékkel meghintjük a kivert hússzeleteket. A olajban a húsokat mindkét oldalukon átsütjük, félretesszük. A visszamaradt zsiradékban aranysárgára pirítjuk a vöröshagymát. Egy tálkában összedolgozzuk a cukrot, pirospaprikát, sűrített paradicsomot, borecetet, citromlevet, sót, és felengedjük vízzel....
2017-06-28 11:48:43
Kárpáti borzaska
... megtisztítjuk és nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük.

A húst a fokhagyma felével a tejbe áztatjuk. Legjobb előző nap, de legalább 1 órát álljon. A húst lecsepegtetjük.

A visszamaradt tejbe beletesszük a tojást, a borsot, a reszelt burgonyát és a lisztet, majd sűrű masszává keverjük. A húst lisztezzük, a krumplis masszába forgatjuk és bő olajban kisütjük.
...
2017-01-15 07:56:05
Fetás, zöldséges töltött csirkemell farinátával
... ültetjük, és 1/2 cm-nyi vizet öntünk alájuk. 180 fokos, előmelegített sütőben fél órát sütjük, majd kivesszük őket. Ha kissé kihűltek, az alufóliából kigöngyöljük a húsokat, és a bacon visszamaradt zsírján gyorsan átpirítjuk őket.



Megjegyzés

A farinátát az olasz étteremben tanultam, a...
2016-12-05 21:21:46
Fetás, zöldséges töltött csirkemell farinátával
... ültetjük, és 1/2 cm-nyi vizet öntünk alájuk. 180 fokos, előmelegített sütőben fél órát sütjük, majd kivesszük őket. Ha kissé kihűltek, az alufóliából kigöngyöljük a húsokat, és a bacon visszamaradt zsírján gyorsan átpirítjuk őket.



Megjegyzés

A farinátát az olasz étteremben tanultam, a...
2016-11-29 21:04:57
1 2 3 ....19 20 ...29 30 ...38 39 40 
Címkék: húst készre, wokból kiszedjük, visszamaradt olajban, felkarikázott újhagymát, húsos szószt, combokat megsózzuk, olajban átsütjük, visszamaradt zsiradékban, tört fokhagymát, visszatett csirkecombokat, leszeletelt kiklopfolt, éjszakát állni, héjában megfőzött, felhalmozott burgonyára, közepesen forró, nagyobb darabokra, csirke sütéséből, csirkére öntjük, zsemlét felkockázzuk, serpenyőben felhevítjük, húsok mindkét, visszamaradt olajon, kaliforniai paprikát, oregánót összekeverjük, keverékkel meghintjük, kivert hússzeleteket, húsokat mindkét, tálkában összedolgozzuk, fokhagyma felével, tejbe áztatjuk, húst lecsepegtetjük, visszamaradt tejbe, reszelt burgonyát, húst lisztezzük, krumplis masszába, alufóliából kigöngyöljük, bacon visszamaradt, olasz étteremben, zsemlekrutonokka, pulykamellcsíkok, pirospaprikával, összemelegítjük, tarjaszeleteket, paradicsomszósz, petrezselyemmel, lecsepegtetjük, összedolgozzuk, csirkecombokat, összeforraljuk, hússzeleteket, hússzeletekre, sárgabarackos, gyümölcsökkel,
© 2013 TVN.HU Kft.